Om Flaatenbjørk kompani

Kompaniet ble opprettet av Jarl Flaaten Bjørk i 2006 i forbindelse med produksjon av vår første forestilling, Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger. Denne ble produsert med støtte fra Norsk kulturråd – Utvalg for den kulturelle skolesekken. Kompaniets tre første medlemmer var dramaturg Carl Jørn Johansen, lys- og videodesigner Kristjan Belgau og scenekunstner Jarl Flaaten Bjørk.

Flaatenbjørk kompani er etter hvert et erfarent kompani, som har produsert forestillinger for Den kulturelle skolesekken i 10 år. Kompaniet har til nå laget 5 forestillinger for ungdom, og én forestilling for barn fra 6 til 10 år. Kompaniet har vært på turne i 12 av landets 18 fylker.

Alle Flaatenbjørk kompanis produksjoner skrives og utarbeides av kompaniet. Arbeidsavtalen innad i kompaniet er at alle bidrar med hva de mener om alt fra tekst til bevegelse til teknikk, til dramaturgi, og at den som har den beste idéen eller best peiling blir hørt. Om ingen har peiling er det Jarl som må ta den kunstnerisk avgjørelsen.


Mobil: 907 43 823
E-post: jarl@flaatenbjork.no


Postadresse:
Flaatenbjørk kompani AS
v/Jarl Flaaten Bjørk
Vårsvingen 9
1181 Oslo